Followers

Friday, 13 March 2009

.:apa yg aku dah nampak kat alamanda:.

tadi aku pegi alamanda.. weekly event mcm biasa karoke.. boring skit ari ni berdua je ngan fyda berdua pun jadi la janji dapat nyanyi balik dari karoke lalu kat area johnny tu tetiba aku ternampak restaurant baru bukak plak.. skrg ni bnyk je kedai2 makan baru bukak kat alamanda yg mengugat iman aku dan membuat perut aku yg buncit ni semakin buncit tak dapat dibendung lagi wakaka....
nak tau restaurant pe??
*
*
*
*
*
*
*
*
*

ni la restaurant yg aku kata tu... tp kat alamanda tak de la rupa dia mcm ni, ni kat tmpt lain aku tak tau kat mana.. kat alamanda tu aku pun tak perasan bila dia bukak tetiba je tgk dah ada mggu lepas pegi karoke rasa tak de lagi.. aku tak pegi makan lagi sbb tadi dah tak smpt nak pegi dah lmbt.. tp harus aku ajak kwn aku pegi minggu depan insyallah...
 
nak kata sedap sgt tu tak tau nak kata la tp aku suka first time aku makan kat ipoh kwn aku fiza yg belanja makan past tu ada la pegi few times tp sume kat jusco ipoh
bila tetiba nampak dah bukak kat alamanda tetiba tekak aku terasa nak makan kat situ...



kat sini mcm-mcm menu la ada nasi putih gak.. aku sajer je letak gmbr2 yg aku search kat internet ni kat sini bgi terliur sikit (terliur ke? hahaha) tp tomyam dia sedap ari tu aku makan ngan hubby aku, fettucini ngan tomyam.. tomyam dia sedap sbb tak silap aku black canyon ni asal dari thailand restaurant dia thailand kan famous ngan tomyam diorang

 


ni gmbr aku ngan hubby makan kat black canyon kat jusco ipoh..
kat alamanda tu blum smpt nak pegi rasa satu restaurant lagi dah bukak lagi yg baru skrg ni la pun nak bukak mcm2 kedai dulu boring tak de pape kat situ... skrg kira ok la dah mcm2 ada...aku pun boring2 je pegi alamanda sejam pun smpt pegi makan je pun...
dari comment2 yg aku tgk kat internet ttg restaurant ni semua comments yg bagus2 je dan excellent service...
so kita sama2 la try gi makan kat sini :)


bukan semua menu yg kat atas ni aku dah try.. aku just letak nak bg korang tgk je.. hahaha . sbb dah ada yg tnya kat aku.. aku pun tak tau sedap ke tak... korang rasa la sendiri ye.. :)

3 comments:

lieya_latif said...

yati, mase aku gi karaoke jumaaat tu pun aku perasan tgh ade renovation kat situ......ooooo nak bukak kedai tu yeak......aku tak penah makan lagi...ko dah recommend sedap ni harus dah siap nanti aku gi terjah.....

tu ar, kat alamanda skrang sume ade kan...tak cam dulu.....tapi dlm byk2 tempat, kat karaoke gak pilihan pertama aku....ha ha h ha ha hahahahahah...sakit2 tekak pun aku nyanyi gak tau, mule2 tak nak nyanyi, last2 5 lagu gak aku balun....hu hu hu

yatt said...

dah la lieya rupa muka ko tak nak nyanyi tak pecaya aku...
tak tau la nak kata sedap ke tak tp bagi aku sedap larrr.. try arr nanti :)
.: kena list ni tmpt2 nak pegi makan :)

mysha said...

bESt eK aKak...nih sUme lEH waT misSIon naK jaDI kuRUs faIled nih...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...