Followers

Wednesday, 4 March 2009

.:tag again:.

aku jawab tag kwn aku liea
bagus gak ko tag aku daripada takde entry nak updated dalam blog aku ni ...
1. Anda rasa anda hot? Hot ke??? my hubby je la kot rasa i'm hottzzz... hahaha  


2. Upload gambar kegemaran anda
  3. Kenapa anda suka gambar ini? bukan suker sbb aku cantik ke apa.. suker sunset tu.. and miss my curly hair... tp hubby tak berapa suka :(  

4. Bila kali terakhir makan pizza? last month makan dgn Didie kt alamanda... walaupun masa tu aku takde duit kwn nyer pasal kuturutkan jua... huahuahua  

5. Lagu terakhir yang anda dengar? dan sebenarnya by Yuna ....suka lagu tu sbb dia nyanyi mcm malas2 je lagipun baru download.. 

6. Apa yang sedang anda buat selain daripada selesaikan tag ini? sms ngan kwn aku...kak shida 

7. Selain nama sendiri, anda suka dipanggil dgn panggilan apa? - HASLINDAYATI jarang org panggil nama penuh aku nih.. - nama panggilan aku kat rumah, kwn2 sek lama dan sedara mara - ETI - anak sedara aku panggil - ACU - 2,3 org kawan kat opis panggil aku - YATT - sometimes ada yg panggil - LINDA tp lately aku suka lak diorang panggil aku YATT.. hehehe pendek senang nak sebut 

8. Tag lagi 6 orang : 1 - LIEYA 2- AIN 3 - SYA 4- KAK NAEMAH 5- ELLYSA 6- 

9. Sapa No 1 pd anda? PA en.Jagjit hahaha.. takde la dia bnyk tlg aku apa yg tak tau bab2 keje ni yela kitorang 2 org je PA kat sini..

10. Orang nombor 3 ada hubungan dengan sesiapa?
mmm.. ada hubungan dgn tunang dia la ... hehehe baru je bertunang tu darah manis kata org tua..

11. Kata sesuatu berkenaan dengan orang nombor 5
ellysa sorry la akak Tag ko plak... jgn mareee

12. Bagaimana pulak dengan orang nombor 4? kawan opis aku satu bahagian tp lain2 unit dan lain2 floor... kan kak? :)

13. Siapakah orang nombor 2? Ain. antara adik aku yg banyak ckp kat opis ni.. tp baik hati ... :)  

14. Bagi pesanan pada orang nombor 6? org no 6 tak de so tak de la pesanan penaja dari aku ...

4 comments:

mysha said...

ayAKKKK...
sHa keNe tag ngAn kAK yaTT...

taKper akak sHa akan UsahaKan jaWab tAG aKak...

NuRuL 'AiN said...

ooo..akak ckp sy bnyk ckp eh??ermm :(

huhuh..kene tag lg la..!!
tag dr ellysa pun xjwp2 lg :(
ermm..ok2, aien akan usaha utk wat nye jgk ok :)

...sWeeT uMi... said...

huhuhu...yati tag akak ek...tak pernah2 kena tag nie...nanti2 la akak usahakan menjawab nye hehehe...

NuRuL 'AiN said...

akak..homework yg akak bg dh siap :)
bape markah nk bg ni???

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...