Followers

Monday, 27 April 2009

.:misi kuruskan badan & kempiskan perut:.


aku gantung suar ni dah mcm nak jual plak....hehehe takde la ni sbrnya
ni nak citer pasal mission nak kuruskan badan & kempiskan perut hubby aku so that boleh pakai suar ni.... suar ni aku beli utk hantaran dia aku beli 2 bulan sblum kawin tgk2 masa lepas kawin tu nak pakai memang tak leh kancing button dia.... rugi je beli langsung tak leh pakai...
last week aku bukak almari tgk suar ni rasa mcm sayang sgt beli mahal2 tak leh nak pakai..
so aku pun ambik suar ni dan gantung kat dinding bilik kitorang... so skrg suar jeans tu ada la tergantung dalam bilik tu konon2 nya setiap kali hubby tgk suar tu biar dia rasa smgt skit nak kuruskan badan dia la....
semoga mission ni berjaya la hendaknya... :-)
*
*
*
*
chaiyok....chaiyok!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...