Followers

Wednesday, 29 April 2009

.:black canyon:.

punya la lama dah ckp nak pegi makan kat black canyon ni smlm baru kesempatan... waktu dan onggkosnya... so kitorang betiga pun pegi la mkn kat sana....

** sampai2 posing2 dulu adalah wajib...... heheheh

dy lak makan nasi goreng tp aku tak tau nasi goreng pe tah

ok la sedap gak... aku makan nasi je, biasa la perut org melayu nak gak makan nasi tghari.. so aku ambik je set yg dah disediakan utk lunch tu harga dia 12.95++ include watermelon juice n mini bowl tomyam...
fyda lak mkn chicken wings je... gmbr tak de tp sedap gak chicken wings dia.. ngan minum air kopi yg sangat kau.... pait giler.... serius tak leh masuk ngan tekak aku..

3 comments:

mysha said...

ooo bESt eK aKak maKan kaT cTu... AkaK nih leh jaDI hoS jaLan-JalaN caRi maKAn...

yatt said...

hahaha nanti badan jadik mcm maria tengku sabri lak.... hahaha tobat tak nak

E.L.L.Y.N said...

hai yatt,
salam perkenalan
thanks bg idea tempat mkn..akak slalu habis idea carik tmpat mkn nk bwk famili

btw, jengukla blog akak ye..

p/s: berminat nk buat bisnes x? ada free trip melancong, and ada tabung kereta lagi...give me a call k

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...