Followers

Monday, 27 April 2009

.:naili's place:.


malam tu sempena anniversary kitorang pegi dinner kat Naili's Place kat Sentul tmpt ni special bagi kitorang sbb ni la tempat kali pertama kitorang dating.... so bila de apa2 special date bagi kitorang biasanya hubby akan bawak dtg sini...






sampai2 tu lepas order aku ckp nak pegi toilet... sbnrya aku nak mintak staff kat situ bagikan hadiah kat hubby aku... aku tgk je dari jauh waiter tu bagi kat hubby kotak hadiah tu.. pastu aku dtg je kat meja hubby aku ckp aku tipu... kata nak pegi SOGO beli kasut patut la kasut nye tak de.. takde size la apa la rupanya beli hadiah kat dia... sib baik dia suka..
aku tak dpt hadiah apa2 sbb hubby aku ni jenis tak reti nak bagi apa2 kecuali dia yg tnya aku nak apa sbb dia tak nak dia beli nanti aku tak suka... so hadiah aku lain kali la.. pegi beli ngan dia skali... 



kat sini very the romantic... gelap sesajer tmpt nya takde yg terang pun... ni kalau makan ikan ni mau tercekik tulang tak nampak... hehehe


kat sini korang leh pilih nak dok bersila ke nak dok atas kerusi ke.. atas pokok pun ada... pilih je la mana yg korang rasa suka... aku suka tmpt ni sbb romantik sgt suasana dia...sesuai utk bercintan cintun...

4 comments:

...sWeeT uMi... said...

::happy anniversary to both of u...moga kekal ke akhir hayat::

yatt said...

thanks kak ima...:)

mysha said...

hePy anniverSAry aKak..

sEmoga kEKal romANtik smP bebILa...

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

nailis ni dekat dengan rumah akak.. memang very the romantik place

btw happy anniversary

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...