Followers

Thursday, 3 September 2009

.:product utk conteng2 mata:.

aku tengok budak2 opis aku sibuk beli eyeshadow ni aku pun beli gak.. lagipun stock2 eyeshadow masa hantaran aku tu dah nak abis dah tak bnyk colour yg ada dan dah boring ngan sume colour tu.. tmbh lagi bila nengok blog si lieya makeup2 guna eyeshadow ni mmg cantik terus matanya yg dah sedia cantik tu.. buatkan aku lagi tak sabar utk beli benda ni...

aku beli yg ni RM65 untuk 120 colour haaa ambik ko makeup la sampai lebam.. puas hati aku sume colour ada.. yg pasti semua warna itu tidak mengecewakan aku...warna2 tu tidak berdebu mcm sesetengah product..dan kadang2 warna tu tak melekat...tp product ni bagus.. untuk sape2 yg nak belajar pakai eyeshadow boleh start pakai product ni... so benda ni boleh dijadikan product untuk belajar mewarna mata..hehehe... konon2 nya ni eyeshadow utk raya la kan...

*

*

tema raya aku tahun ni ikutkan warna purple tp dah terlari dari tajuk la plak nengok baju bagai nak giler kat jalan TAR aritu sudah nyer i terambik baju warna pink ... pink lagi aduss aku mmg tak leh la bila tgk warna pink je mata i terus berpinar tak nampak dah baju lain nak tak nak hubby pun merelakan la aku beli warna pink tu... sian dia terpaksa pakai baju melayu lama yg warna pink sama ngan baju aku tu.. dia mmg tak nak beli baju melayu tahun ni.. dah bnyk sgt tak pakai katanya... so tema aku bertukar jadi warna pink la tahun ni... tp rasanya aku akan ttp cari baju warna purple plak lepas ni tak pe raya lmbt lagi masih ada masa tuk cari baju kan....

5 comments:

mama fieza said...

tie.. cantiknyer eyeshadow.. aku sukaaaaaa... hah.. taun ni.. aku nyer tema pink n purple... hambek kau.. 2 2 kaler yang ko plan jadi baju raya aku anak beranak semua pink purple... hiks...

iedaLUVsham said...

hehhehe!! mekap sampe lebam tuh, huuh!!! tp bagus beli beso camni, byk color ade, pueh ati kan ;)

yatt said...

fieza: la yeke?? hehehe mesti lawa abg sham pun warna tu gak ke bagus2.. warna peberet..

ieda :tu arr pueh hati slalu tu dok pakai color yg sama je boring la plak.. huhuhu

☆ lieya latif ☆ said...

keh keh keh...welcome to the club..skrang mate aku ngan lisa berblink2...pasni mate ko plak....

hah bile nak join pakai bulu mate pelesu plak...jom ar!!

yatt said...

aku perasan td korang pakai bulu mata palsu tu malas nak tegur...hehehe nanti la kot tak pandai la wei

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...