Followers

Wednesday, 4 May 2011

.: cerita seminar setiausaha @ swiss garden :.

seperti yg dijanjikan...





sampai2 je tghari tu check in pastu memang tak de aktiviti sampai kul 8.30 baru start dinner, so kitorang pe lagi lepas solat zohor terus merayap ke Sogo menemankan my room mate kak anis dia nak shopping hadiah utk husband dia...

memang sungguh2 shopping minah tu, aku tak beli pape pun.... pening org terlalu ramai padahal hari jumaat, maklum la sale sampai 80% kataa.... memang org mcm ulat la jawabnyer...
balik tu kul 6 sampai hotel rest2 kejap, mandi siap2 utk pegi dinner....










 posing-posing dulu kat luar Ballroom..




 
 menu macam biasa la kalau dinner chinese course





 me n kak anis



si demookkk



si demokkkk kuasa dua










 artis jemputan malam tu raja azura....dah lama tak dengar dia menyanyi kan?? tp sedap suara dia siap leh tarik lagi nyanyi lagi Kris Dayanti.. :-) terbaekkk la kak engku






bergambar beramai-ramai dengan PA-PA dari bahagian kitorang....ok ni gambar hari pertama hari seterusnya sambung next entry k..... choww!!

12 comments:

MRS. K said...

eh, eh, kak engku kurus lah

~izan~ said...

cantik yatt...suka tgk..kena je semuanya...suka suka suka sgt....!!!

Mrs Nazar said...

lawo lawo... i lioke!!!

...sWeeT uMi... said...

pandai la yati pakai shawl...suke tgk...(",)

ekin mahmud said...

mana gemok pun yatt...kurus je..oklah badan tera tu..
mmg cunlah yatt malam tu..vogue gitu

PUANSTOBERI said...

wah. sgt bes. dpt seminar kat hotel. ada diner lagik. kiterang ni kat opis je lah. huhu

yatt said...

mrs.K : haah kan... keciwa kot.. huhu

izan : thanks izan.. izan pun comeiii sangatttt..like your dotter hehe

mrs nazar : i pun loike... haa tipu kata nak dtg swiss garden...huhu

yatt said...

k.ima : tak la kak ima, bnyk tgk cara org pakai :-)

kin : gemok laaaa... hehe thanks niway..:-)

Puan stoberi : kat opis pun jadi la dari tak cukup 7 hari kursus hehe..

mysha said...

aKak saNtek dress akak..sKe bangaTttt..!!!! cunSSS

yatt said...

sha : hihi thanks..:-)

Umiey said...

as salam yatt, sweetnyer...cantik la ur dress...l like

yatt said...

umiey : biasa2 jer umiey ... thanks niway :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...