Followers

Monday, 16 May 2011

.:D'One Steak Bangi:.

arini aku ada kursus HRMIS, whole day... kat sini je pun, so aku tinggalkan korang ngan entry ni ye.. :-)

jalan-jalan cari makan kali ini membawa anda makan-makan di bangi pulak, hehe

sabtu aritu tak kuar pegi mana pun... boring nyer pasal ajak hubby gi makan kat D'one steak bangi...  aritu penah makan sekali kat sini rasa leh tahan gak la... so ajak hubby pegi lagi ajak malam, dia pulak nak tgk MU lawan Blackburn kul 7.45 tu makanya kitorang pun pegi makan awal2 dan boleh la balik sblm bola start











mushroom soup for both... ni tak best sangat sbb campur ngan chicken.. RM4 each



Sirloin Steak for me - RM14.90
Ice Lemon Tea - RM2.50



Lamb chop for Hubby - RM13.50
Nescafe Tarik - RM2.50






sopan nyer makan... bini sapaaaa ni?? huhu




nak kata sedap sangat tu tak la... tp ok la so-so jer.. tempat dia best gak, ada wifi lagi.. boleh la kalau rasa2 teringin nak mkn western pastu tak tau nak makan kat mana.. sila la datang sini huhu... k la chowww




9 comments:

Jasfyra said...

saya pun selalu mkn kt situ.okla kan..not bad

~izan~ said...

bagus entry yatt..ada price siap2..senang nak bajet2 kan hehe...lps ni letak tau price..jd guide kat saper2 nk pegi =D

lapar pg2 tgk makanan kt sini =D

...sWeeT uMi... said...

orait yatt...t bebile akk try..slmt berHRMIS la ye (",)

yatt said...

jasfyra : kan?? boleh tahan gak kan hehe

izan : tu la kalau igt harga letak kdg2 lupa, resit buang entah kemana

k.ima : dekat je kan? hehe

ekin mahmud said...

hai yatt
cam ne kursus ok...
ikin pun pernah gak gi sini,sama juga menu mcm yatt
a'ah besa2 jekan rasanye..blehlah tahan..

yatt said...

ekin : kat area2 putrajaya susah nak cari western food..yg tmpt pun agak ok... kat sini kira boleh la dari tmpt lain

WuMing said...

Wahhh...macam rancangan kat TV3 tu plak... Tapi kat TV tu makan banyak sungguh.. Engko pun macam tu ker?..

Nava Krishnan said...

Will go for the lamb chops since beef is not in my diet.

yatt said...

wuming : ko tgk badan aku agak2 ko aku mkn banyak mcm kat JJCM tu tak?? hehe JJCM tu propa je lebih... dia mkn sikit je yg lebih nyer kru2 diorang yg makan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...