Followers

Tuesday, 10 May 2011

.:the humble chef:.

ingat tak entry ni  yang aku kata berbaloi ke pegi sampai ke damansara semata-mata nak makan kat sini.... akhirnya pegi jugak makan kat the humble chef ni....

daripada haritu dok teringin kan.... alang2 dah sampai sungai buloh aritu otw nak balik nilai singgah dulu kat sini makan-makan...







 masa kitorang sampai dalam kul 10 tu diorang baru nak bukak...






 

 masing-masing ambik kerusi meja susun sendiri - self service ye...



hari kejadian adalah sama dengan hari bergambar kat hospital tu sebab baju dan tudung yang sama... hehe



first kitorang order 1 spaghetti Lamb Olio ngan 2 Lamb Omelette........

so ni adalah lamb omelette nyer..nampak mcm biasa je kan ye la dah nama pun omellete tapi omellete dia adalah terbaekkkkkkkkkkkk

serius masa taip ni pun telan air liur teringat.......



yang ni lamb olio spaghetti pun sedap...

(gambar pinjam dari blog eatlah.blogspot.com)




pastu abes spaghetti, abes omelette, order lagi 2 lamb omelette dan 1 spaghetti carbonara konon2 nak bawak balik.... sudahnya makan gak kat situ cuma spaghetti je bawak balik....




ni one of the chef....masa bayar ni dia tnya aku makan apa, agaknya kalau aku tipu pun dia tak perasan, sbb mula2 aku terlupa ckp air coke 2 tin, dia main ambek je duit aku pastu aku teringat baru bayar balik.... huhu

kat sini semua self service, angkat meja sendiri, kerusi sendiri, air ambik sendiri kat dalam ice box yg disediakan, cuma ada coke sahaja.... kalau rasa tak nak minum coke sila bawak air sendiri dari rumah huhu..... lepas makan sampah sarap korang buang sendiri... 

ye la dah murah what do you expect kan..  mana nak dapat kat KL spaghetti 5 ringgit..

tapi makanan dia adalah terbaeeekkkk memang sangat berbaloi2 pegi... hubby pun bila aku sebut balik kat rumah, nak omelette... dia ckp jgn ckp dia terliur... hehe... you shud try this!!!

7 comments:

Fyda Rahim said...

ok yatt.. t aku try ar.. hehe

yatt said...

fyda : hahaha... serius ko pegi la hehe

...sWeeT uMi... said...

wahhhh best tul dpt yati merase air tgn humble chef tu...

WuMing said...

Dah lah belum sarapan pagi ni.... Engko pula post pasal makanan... Ni yang buat tak tahan ni.....

yatt said...

kak ima : tu la pegi gak.. dah alang2 dah ada kat sungai buloh

wuming : hahaha telan airliur je la ko..

Juzariah Hasim said...

yati, aku pun nk try cari gak la nnti..heheheeh...

yatt said...

ju : haaa sila2 yg ni worth to try.. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...