Followers

Tuesday, 3 May 2011

.: gambar seminar :.

letak gambar ni dulu sebelum letak gambar-gambar lain

sebab semua gambar kursus ada kat kamera opis mate aku, kamera sendiri tak memberi kerjasama sepanjang kursus.... tension betulll, nak angkut D90 payah la pulak nak mengusung, sudahnya bawak la kamera lama yg dah berkurun tak guna

kamera tu merajuk agaknya langsung tak nak bagi kerjasama, gmbr semua blurrr n gelap....  dah setting pun tak nak jugak.... akhirnya terpaksa akur tgkp gambar pun ala kadar je guna kamera org.... nanti dah dapat dari dia baru aku upload...for now, korang tatap la gambar aku yang ni dulu... hehe


ni gambar malam dinner yang bertema pink.... suka tgk sume pakai my favv colour...

sila cari mana satu aku!! ngehngeh :-p

5 comments:

WuMing said...

Wahh... Ladiesssssss....

Mrs Nazar said...

hak yang tongah2 tuhhh....nampak!!!

mysha said...

baK kaTa kaK shima kak.. Kepink kePinkkk....hehehe

...sWeeT uMi... said...

i like...all in the pink color (",)

yatt said...

wuming : ladiesss sangat kan.. dengan pinkkk hehe

mrs nazar : haha... diorang ckp aku dah mcm pengetua AF dah dok kat tengah2... ha la kang dok belakang kang tak nmpk apa kelass heheh

sha : tu le pasai nyer... kalau imad keblue-keblue le pulak heheh

kak ima : like sangattt kan?? hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...