Followers

Friday, 16 November 2012

.: 13 years n still counting :.


cerita balik perak & holiday tak keluar terus keluar cerita jeruk plak hahah tunggang langgang dah entry blog aku ni...silap tarikh untuk autopublish haha hentam jer la janji ada entry kan


ni cerita weeding my bff since sekolah menengah, 13 tahun dah rupanya berkwn rapat how times flies tau-tau tua dah haihhhh




berposing-posing n gossiping kat depan pelamin without pengantin



nasib baik bella behave sangat walaupun dah mcm dok dalam sauna dah berpeluh-peluh
langsung tak mintak nak nyusu 

last-last aku dok bawah kipas dia tertido sendiri atas pangku ... cian dia.... very the understanding :)




berhimpit-himpit kat meja pengantin







us....teringat zaman-zaman sekolah dulu... tetiba rasa muda kembali



newly weds.... finally... dapat jugak kitorang rasa nasi minyak ko :)




me with the handsome adam qaiser...ambik berkat untuk dapat baby boy plak lepas ni :)

2 comments:

Hana Soffelia said...

Hi, kembar Naurah! hehe Comelnya bella tidur.

yatt said...

penat sangat bersauna ni.. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...