Followers

Wednesday, 21 November 2012

.: makan-makan @ HM sri bagan seafood :.


sabtu aritu ajak hubby pegi makan seafood kat bagan lalang, last mkn kat sini masa aku preggy 7 months dulu lama giler dkt setahun dah

nak ajak MIL dia plak tak nak so kitorang jer la pegi 3 beranak tu pun ajak hubby pegi cepat skit nak balik before malam, kat situ nyamuk boleh tahan gak maklum la tepi laut, bawak si bella ni kena la berjaga-jaga kulit dia kan super sensitive...



apa-apa pun reserved dulu, cuti-cuti sekoleh ni bukan leh harap kang penuh plak




ni gambar masa nak pegi makan tu :) 



 pic : google

lagipun sebab nak dok atas pelantar ni baru feel nak makan sambil menghadap n rasa angin-angin laut tu....




sebelum start melantak seafood tu kita layan dulu kerepek yang sedapppp ni  :)



our favorite place untuk makan seafood


sebelum





hubby yang pilih semua aku makan jer... kitorang ambik ketam masak blackpapper, ketam telur masin, udang masak sambal, pahat n ikan bakar



selepas



settle semua

kitorang tak makan nasi pun just meratah jer semua ni... kalau makan nasi kang tak abes plak lauk-pauk ni dah la berdua jer...

memang lepas geram la kejap jer dah settle tengok meja org lain makan skit je, padahal datang satu family, yg kitorang berdua tapi penuh meja... hehe

 


aku pakaikan bella jumper ni untuk keselamatan supaya tak kena gigit nyamuk :)

sib baik dia tido jer sepanjang kitorang makan, dah nak balik baru dia bangun.... good gurllll... nanti kita ajak papa makan kat tempat lain plak ye :)

total bill : RM142

aku rasa skrg dah mahal skit makan kat sini.. dulu biasa kitorang makan berdua ambik lauk lebih kurang sama dalam RM80-100 jer...

mmmm apa2 jer la janji sedappp :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...