Followers

Thursday, 29 November 2012

.: aku menang queen of the nite... yeayyy :.


morning....

blog ni dok tenggelam timbul tenggelam timbul lar... sejak2 jadi mommy ni tak banyak benda nak di update hehe balik2 pasal anak jer.. kang ada plak yang boring... so arini citer pasal tuan empunya blog plak lar...

malam tadi ada dinner opis, unit aku jadi urusetia...smlm mmg busy la satu hari tak dok kat opis mencari hadiah la, apa la kat alamanda penat giler smlm..

dinner ni kecil-kecilan jer just melibatkan 2 unit jer... sajer suka suka
kecil-kecilan pun harus melaram sakan kan... hehe nak-nak plak ada hadiah untuk king & queen of the nite... harus la melaram oullsss mana tau menang kan....

haaa mmg iye la tak sia-sia pengorbanan... menang juga aku.. hihi









dapat lar hadiah ni... set body shop perfume midnight bakula 50ml + body mist

Alhamdullilah


apa yang aku pakai???

haha biasa2 jer...
*

*

*

*

*




bolly wood theme.... feeling-feeling aishwarya rai jappp... hikhik

 dah la tak sempat nak menerai baju n tudung bagai mlm td nak pegi baru nak melilit2 sana sini tu pun dalam kereta jer lilit tudung tu.. kelam kabut punya pasal.... hentam jer la  



bergambar bersama my officer 'king of the nite' n dayang-dayang hehee

**citer pasal dinner tu will update later ...

see ya :)

1 comment:

MaR said...

mmg cantik pon baju nyer...tu yang boleh mng tu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...