Followers

Tuesday, 20 November 2012

.: bella dengan tikar terbang baru :.

dah lama survey tikar ni, nak bagi bella senang meniarap atas tu

akhirnya dapat gak beli tikar ni ngan harga yang murah, dok survey-survey harga sume RM70 keatas... aku nak yang tebal mcm ni, yg evamatic tu nipis, kalau yg evamatic tu kat nilai 3 RM28 pun dapat

last 2 weeks pegi alamanda tgk ada la plak less 50% benda alah ni, rembat terus... sbb org tu ckp last stok... aku tgk, tinggal 2 ketoi jer masa tu, mmg tak sempat la kalau nak tunggu ajak hubby pegi, gigih la aku angkut  jalan kaki benda tikar ni haaa....




sekali aku pegi last week belambak plak dia keluarkan stock... ciss tertipu jugak aku!!! hahaa  

sangat stategi la nak melakukan jualan dia tauu!!!

tapi tak pe... sib baik murah giler, aku dpt beli ni ngan harga RM44.50 sajorkk jimat duit mak nakkk...



 nampak tak bella kt mana? hehe aku tengok dah sama je dia, toys ngan tikar tu.. huhu


4 comments:

Mrs Nazar said...

cantik2!! beli x ckp pun...bley jugak aku beli satu kat azam!!

mengigih plak mami bawak naik komuter ngan bas
..hahaha

yatt said...

haha tau pun... aku pun gigih bawak dr alamanda ke opis berjalan kaki...

fiza said...

Alamanda kedai yg mana? Tgh cari tikar ni juga lah.

yatt said...

aritu parkson buat sale kat depan al- ikhsan tak sure ada lagi ke tak.. try la tgk :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...