Followers

Monday, 19 November 2012

.: wishlist untuk si anak dara :.



anak aku dah masuk 5 months dah bulan ni, tak lama lagi dah nak start solid food... so ader je la mama nyer sibuk mengoogle-google pasal solid molid food ni haaa...

dengan itu muncul la wishlist ni untuk buat solid food anak...
padahal guna blender biasa pun menjadi gak solid food nya anak aku tu sajer je gatai kan

"mama buat pakai periuk buruk pun tetap sedap la mama sbb air tangan mama" (mimpi lar bella nak ckp cam ni) kalau dah mmg dasar tak pandai masak tu hahaha...


Avent Steamer & Blender

tapi cam senang kan dapat benda alah ni, lepas steam terus je blender guna bekas yang sama, so practical tp harga nya pun praktikallll sangat.... RM300++ tu pun kalau de less la if tak, RM400++ haihhh asal la ko mahal sangat??

Bumbo Seat
pastu berangan nak beli bumbo seat ni la senang nak bagi bella duduk, tp mcm tu seketoi je pun RM200++, biar betul nape mahal sangat??? tgk kat mothercare ada diskaun 20% but still mahal kan?


Fisher Price Healthy Care Booster Seat



baik beli yang ni murah skit, lagipun yang ni boleh pakai sampai besar...

berangan jer dulu... kalau rajin aku beli, kalau tetiba kede.... pakai je la apa yang ada ye bella :)

tak beli pun mama tetap sayang bella separuh mati tau :)

1 comment:

lisa adam said...

sy jual rm160 termasuk pos

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...