Followers

Tuesday, 23 July 2013

.: banana pancake for lil'B :.

Alhamdullilah Allah masih beri kerajinan untuk mama buat at least breakfast untuk si anak dara tu, bila weekend dapat la aku buat dan terus bagi makan sendiri kat bella...skrg ni dia suka sangat makan tu sebab aku pun jadi rajin nak buat..

weekend aritu buat banana pancake kat dia, ala lempeng pisang kata org hehehe

masa pegi daiso tu nampak pan yang comel ni terus rembat sebab mmg selalu buatkan dia pancake, kalau tak pisang buat tepung jer...

bulan-bulan puasa ni mmg sangat menguji la bila masak-masak untuk anak hehehe tak tahan godaan sungguh si emak... 


dah siap susun2 kismis skit... bella tengok senyum jer, nakk nakk!! hehe



mcm ni la rupanya masa tengah masak





ni la rupa pan yang comel dan menambat hati aku untuk membeli nya hihihi



semoga dengan ada pan ni mama lebih rajin masak untuk bella... 
aminnnnn :p

1 comment:

ieda said...

comel la pan tu.nak cari juga la nanti.heeh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...