Followers

Tuesday, 2 July 2013

.:wedding di hari jerebu :.

cerita pun dah tunggang langgang dah sbbkan ternmpk gmbr ni dalam phone so kita pun update la entry cerita wedding.. wedding my cousin di hari jerebu yang sangat teruk dan tak sihat masa ni bacaan kat nilai dah cecah dekat2 400

Ikutkan nk bwk baby mmg tak elok tp nak buat mcm mana keluarga dari perak dah dtg satu bas nak tak nak kena la tunjuk muka kannn

bella mcm biasa sgt behave Alhamdullilah sepanjang masa dok ngan papa dan beralih dari satu tangan ke satu tangan mama sedap2 mkn cendol bagai tak tau anak dengan sapa hihihi

kenduri yang sgt best sbb ada lauk ikan bakar cicah air asam dgn siput sedut masak lemak mmg terbaek lar mkn pun bertambah2 koo!!

bella masa pg tido dlm kereta balik pun sama terlena sepanjang jln letih sgt gayanya hihi

layan gmbr jomm... Gini la update pakai iphone gambar kelain cerita kelain... faham2 jer la yer :) byeee

















No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...