Followers

Thursday, 18 July 2013

.: Bella's birthday - Part 2 :.



pukul 4 tu dah ramai yang datang, bila dah pukul 4.30 kitorang terus start cake cutting masa tu party room pun dah meriah dengan tetamu











antara tetamu yang memeriahkan majlis









cake cutting











abes jer acara potong kek diorang start dengan games meriah la budak-budak main games masing-masing dapat hadiah lagipun tak ramai yg besar baby yang ramainya untung la balik2 orang yang sama dapat hadiah :)


masing-masing sibuk pastikan anak join sama :)










anak blogger lieya latif, si mia mija la paling banyak dapat hadiah sbb dah biasa join birthday party sana sini :)


happy tgk gelagat semua budak-budak ni... Alhamdullilah semua pun berjalan lancar next entry aku letak gambar-gambar lain plak :) gambar pun dok ada 300 keping jenuh nak pilih 

see u then :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...