Followers

Wednesday, 17 July 2013

.: bella's birthday - part 1 :.

Haaa ko dah dkt sbln baru nk hapdet cerita birthday si anak dara tu busy noo kekdahnya kan hikhikk

hari kejadian tu kitorang tak la busy mana sbb kan semua dah tersedia di sinun so kita bwk badan jer la

Tapi dlm pukul 12 tu cepat2 tido kan si kecik tu sbb pukul 1 aku ngan hubby nak keluar pegi ambik kek kat putrajaya.. Aku tempah ngan mummy zara cottage sbb tgk review mcm menarik jer kek2 dia dan diapun buat kek untuk baby shower fasha sandha tapi tak de la sbb tu jer kan member opis aku dah penah order dan ckp sedap jadi kita pun tmph la kt situ harus buat kek barbie ikut tema party :) sajer tak ambik color pink sbb takut tenggelam dek baju kitorang 3 beranak yg pink giteww

Dlm kul 2 lebih sampai je nilai terus antar kek kat mcd mintak dia simpankan, balik rumah terus siap2 mandikan dan siapkan pengantin tecit tu, semua berjalan seperti yg dirancang bella pun tak meragam sbb dah tido kan dia siap2 kan kalau tak kang crancky plak kat majlis

dlm pukul 3.30 kitorang baru dtg sbb party start at 4, sampai2 photographer pun dah sampai ambik ngan husb member opis jer ( FB nadzmi photowork)

Jom layan gambar 2 sebelum majlis bermula :) mcm biasa la hapdet pakai phone so redha jer la gambar tak selari dengan kenyataan hihi

See you in next part :)



















No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...