Followers

Thursday, 13 March 2014

Dating on weekend

kisah dating ni actually berdua ngan bella... hihihi 


pagi sabtu tu papa dah dia keje, bella pun tak attend swimming class ptg tu..sebab aku ngan bella batuk, pagi tu dating la berdua ngan bella, pegi tesco jer pun beli barang-barang dapur skit, sajer bawak dia keluar kang boring plak papa dia keje tak de mana


"mama beli barang cepat skit ye"....:p 




masa nak pegi kat parking bella nampak KFC terus tunjuk n cakap "mamam" dia skrg kalau nampak kedai makan dah tau dah mintak nak mamam... nmpk sangat maknya suka bwk makan luar hihii weekend jer la tapi,  weekdays gigih masak lagi tauuuu!!

kesian plak dah mintak nak makan, aku pun masuk la kfc ingat nak bawak balik tnya dia nak bawak balik ke makan sini, laju jer jawap "ni " (sambil tunjuk meja)

 amboi kemain lagi...


so breakfast la 2 beranak kat KFC sabtu tu...




untuk dia aku belikan wedges jer, tu jer yang dia makan, abes dia sorang hadap






pegi tesco tu beli keledek nak buat kuih petang tu, sbb opismate dok sebut2 cek mek molek aku pun teringin nak makan, sib baik ada keledek oren cantik2 kt tesco pagi tu... 

maka petang tu terhasil la kuih nya aku buat dua jenis, cek mek molek ngan kuih keria versi ball-ball kecik mcm ni baru la bella nak makan dia dok cakap dia makan ball



gambar che mek molek nya tak sempat nak snap buat sikit jepun,  elok plak petang tu ramai datang rumah makcik hubby dtg satu family habis la licin kuih nya rezeki orang kannn 

Alhamdullilah..biasanya tak buat apa pun kat rumah..


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...