Followers

Monday, 24 March 2014

JJCM Cibiuk Bangi

last week sempat jugak ber JJCM kat Cibiuk bangi, kitorang pegi ber 4..

 dah lama nak gi sini sebab dengar orang kata sedap aritu dengan hubby ada gak singgah tp time cuti  raya haji mmg tutup la

last week tu dalam plan2 nak pegi makan kat tempat lain last2 alang-alang dah opismate bawak kete, takan nak makan kat alamanda jer, kitorang kuar makan jauh skit ikut selera tuan punya kereta katanyaa!!

dengan aku rushing nak balik nilai ptg tu kena bawak si anak dara sorang tu cek-up 1 thn 9 bulan, gigih jugak nak mengekor diorang.... :) last2 suruh hubby ambik aku kat Cibiuk tu, dekat jer pun ngan tmpt keje dia

target nak gi situ nak makan pisang cheese tu.. aku mmg suka kalau tmpt ada dessert best2 skrg ni tekak mcm tak puas jer makan kalau tak de benda manis...


*
*

aku order ni nasi goreng kambing RM14.90

sbb officer aku ckp sedap... mmg sedap kambing dia lembut jer pastu bnyk giler isi dalam tu, nasi goreng dia pun sedap  



order teh botol ni RM5.50





ni kwn aku order nasi goreng ayam RM10.90

 pun dia kata sedap


 yang ni kwn aku order nasi timbel komplit ayam bakar RM14.90

ngan air es jeruk yang sedappp 3.90

lepas rindu makan kat bandung katanya




sorang lagi order bakso tak de dalam gambar meatball dia sedap gilllsss


nak lagi pedas???  dia ada sediakan satu kiosk untuk ulam-ulam n segala jenis sambal ada 10 jenis kot sambal semua sedap-sedap dan pedas serius puas hati bagi sapa yang makan pedas






utk dessert kitorang ambik pisang cheese RM10.90 

boleh share 4 org kot tp kitorang share 3 org 

portion sangat besar ni dalam pinggan makan yang besar tu, sblm tu kwn aku nak order 2 nasib baik tak ambik duit... tamak melampau tau!!! :p



bagi aku puas hati la makan kat sini sbb sedap2 makanan dia rocommended can beat wang solo plus ada dessert lagi dessert es durian dia pun nmpk menarik pavlova dia pun org ckp sedappp ehhh semua sedap la senang citer ;-)

total 75.30 tak silap utk 4 orang tak de tax....



2 comments:

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

masa pegi bandung dlu air teh botol tu mmg takle masuk tekak... maybe sbb pregnant kot huhuhu

yatt said...

haah dia mmg ada rasa pelik skit kan tp boleh jer minum :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...