Followers

Monday, 17 March 2014

jerebu please go away

Alhamdullilah akhirnya hujan lebat sepanjang hari membasahi bumi, especially kat nilai yang mmg susah sangat nak jumpa hujan.. semalam hujan sepanjang hari... 



Syukur padamu Ya Allah, berkat doa dari semua..

 bella pun dah back to her normal weekly routine, her swimming class... last week dengan keadaan berjerebu plus bella batuk aku batuk kitorang terpaksa stop kan kejap activity dia.. minggu ni haritu pun hubby ikutkan tak nak hantar bella sbb jerebu teruk kat putrajaya 


but Alhamdullilah, jumaat tu hujan turun n sabtu tu langit cerah siap sejuk lagi siap dengan angin kuat semua...  tanya bella dulu  "nak swim tak?" dia ckp nak



sblm pegi class posing dulu ngan swimsuit baru.. :)







 gediks sungguh tau... buat muka lelok skit bella oiii




 rambut tu,, sikat cam tu... nerd nya rupa hahha




kasi serabai-serabai skit la...  :)





selfie 





kat class... ni kelas ke 5

main banyak ini boodak... duck tu tak lepas dari tangan










 5th class ~ coach ajar breath control sambil pegang dada n belakang kepala... masukkan kepala baby fully dalam air  

so far bella enjoyed her class, ada la jugak kadang2 ckp "nanakkk" bila dia tak nak tu tak leh force la... baby ni susah nak jangka mood dia... mungkin ni pun antara faktor lambat untuk baby betul-betul pandai berenang, tu pun nasib baik bella bukan jenis tantrum tak tentu pasal if tak lagi naya kan 



1 comment:

aIEn said...

blajo rerajin tau bell, nnt ajar medina swim plak ok =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...