Followers

Thursday, 6 March 2014

swimming class putrajaya - after a month


Alhamdullilah, pejam celik pejam celik dah sebulan dah bella join swimming class putrajaya ni

*
*

3rd class - belajar paddle tangan, kick kaki sampai boleh kicking sendiri


untuk 3rd class aritu bila teacher dia tgk bella dah boleh kick sendiri so teacher dia bagi dia pakai noodle ni sambil aku bantu











4th class - masih belajar benda yang sama, paddle tangan n kick kaki

ni gambar dari kelas ke-4 bella dah nmpk more confident pakai noodle ni kaki pun dah boleh straight dah sambil kicking tapi mata tuu manjang kelain mmg kepochi btol anak aku suka sangat tak fokus..

 sejak dah pandai menanya ni sibuk nak tengok org sambil tanya kat aku....abang? tatak? (kakak) means dia tanya diorang buat apa... normally aku akan jawap "haaa look abang/ kakak dah pandai dah swimming, bella nak swim mcm abang tak?" gitu la kena layan kang dia tak nak swim kang rugi plak :)









masa kelas ke 4 ni teacher dia ajar guna noodle tegakkan tangan, sambil kicking kaki aku risau skit nak buat takut terlepas, so teacher dia yang bawakkan







nampak la perkembangan bella untuk each class

next week continue dengan sesi baru untuk 4 class seterusnya mudah-mudahan bella cepat pandai berenang.. amin

2 comments:

lieyalatif said...

good job bella...nanti leh jadi mcm pandalela rinong tu hehehehe

yatt said...

panabella rinong kata wan :) hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...