Followers

Tuesday, 22 April 2014

Bella is 1year 10months

ari sabtu aritu bella genap 1year 10months lagi 2 bulan genap la 2 tahun si kecik aku tu... Alhamdullilah syukur 

bila tulis entry pasal anak setiap genap bulan nya mula la rasa cam sedih happy segala perasaan timbul... mudah-mudahan bella jadi anak yang baik 

aku cuba ambik gambar bella setiap bulan tapi kdg2 lupa hahaha gambar tak de masa hari kejadian yang ada cuma video dia

dah 2 minggu jugak ajar dia follow lagu ni buat gaya tapi bila nak rakam dia mula la tak nak buat... aritu elok plak mood dia, aku ckp "mama nyanyi n rakam nanti mama tunjuk kat bella ok" dia pun "otey" aku pun cepat2 la rakam bukan senang nak rakam gelagat dia sekarang pantang nampak aku pegang phone dia pun sibuk nak phone tu...

tentang perkembangan dia takan nak citer tiap2 bulan plak kan kang orang menyampah kt mak bella ni... mcm anak dia sorang boleh buat... :p

tapi Bella is on track Alhamdullilah 


jom layan video bella n suara mama yang lupa lirik :)



2 comments:

lieyalatif said...

comel bella...alhamdulillah..aunty doakan bella membesar menjadi anak yg bijak dan solehah okey...

Fyda Rahim said...

hahaha. aku suke part buat gosok gigi tu. hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...