Followers

Tuesday, 8 April 2014

aktiviti bersama anak



mama bila time rajin cam ni buat aktiviti bersama anak mmg seronok sebenarnya melayan anak buat macam-macam, ehhh mma dia mmg sentiasa rajin pun melayan anak hahahah :p


sebenarnya aku plan nak ajar bella gardening, tapi barang tak beli lagi yang tu kiv dulu la tanam pokok yang senang tumbuh je, biar bella suka bila tgk nanti ... so sebelum tu ajar dia siram pokok dulu :)

aku sediakan baldi isi air pastu dia guna dia punya watering can toys dia tu untuk siram pokok-pokok nenek dia yang idup segan mati tak mau tu hihihi 

nenek dia bukan tanam apa pun pokok2 pun tak berjaga sangat pasu yang ada pun tanam daun pandan, serai, aloe vera.. elok jugak senang petik depan umah jer bila nak

*

*

meh layan gambar ngan video bella menyiram pokok







sungguh-sungguh... bila dapat main air tu yang seronok nya.. 

budak mana tak suka main air kan :)

aktiviti pouring ni antara learning skill for toddler yang kita boleh ajar kat anak kita :)








Apr 7, 2014 | by reasalsabila on Keek.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...