Followers

Monday, 21 April 2014

Testing testing

Uwaaa blog tak leh bukak dari pc nak test update entry dari iphone ni boleh ke dakkk... 

problem password... aku ni dah tua sangat nampak nya apa masalahnya pun tk tau sblm ni email tk leh bukak skrg blog pun sama

Kena bukak blog baru ke?? Uwaaa sayang blog lama...  mati la sure tk leh tido malam selagi tk leh bukak blog ni sayang oooooiii 😭😭😭 

Kalau tak boleh jugak nampak nya kena buat blog baru la adoiii malas nya lgpun dah tak igt dah cane nak buat blog 

Arghhhhh i hetchu email, password or whatsoever yg menyusahkan hidup aku


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...