Followers

Monday, 28 April 2014

course at swiss garden residence kl

Morning semua pagi ni bersiaran life dari swiss garden residence kuala lumpur attend seminar setiausaha anjuran positive event 

Seminar ni berlangsung selama 3 hari 2 malam 

Semalam sampai awal sempat la merayap ke H&M lot 10 nun rembat selai dua baju raya tuk anak dara kiter tu

seminar kt sini best nya bukan pe makanan sedap-sedap last time pegi seminar kat sini mmg teringat-ingat food dia

Tak yah bebel panjang2 jom layan gambar 😬


View from our room

  
Bilik dia besar giler lengkap  semua duduk 5, 6 orang pun boleh bilik air pun luas 

Ruang tamu kt luar ada satu extra bed ngan sofa bed

 

  Bilik 


 Bilik air

 
 Dewan seminar


Breakfast day-2
  
1st plate 😜

  
2nd plate




Ok tu jer

will continue soon bye

1 comment:

aIEn said...

selamat berkursus =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...