Followers

Thursday, 17 April 2014

.: kursus di fraser hill :.

skema sungguh tajuk entry hihihi

aku ngan geng-geng kat opis ni attend kursus kat fraser hill dari 14hb-16hb isnin sampai rabu semalam

aku mmg tak pernah jejak kaki ke fraser hill pun bila dengar ada kursus happy la bila lagi nak merasa pegi kan...

kitorang sampai awal hari isnin tu sbb mmg plan nak berjalan-jalan kt sekitar fraser tu,, jalan kaki tauuu... hihiii boleh tahan la jauh nya tapi sebab ramai-ramai dan keadaan yang sejuk-sejuk tak rasa pun penat nya... 

jalan-jalan sampai kat menara jam tu jer pun, berfoto gedixx beramai-ramai :) 



Day - 1

malam tu just ada icebreaking jer sekejap pastu balik bilik esok nya baru full day class 


 bergambar yang sakan nya kat sini pemandangan mmg sangat cantik la bunga-bunga segar jer udara pun best nak pegi kelas pagi-pagi tu mmg berkabus


jomm layan gambar


*

ni semua gambar-gambar kat menara jam tu















 gambar-gambar day -2

*
*
kitorang mmg jenis bersiap awal, sepanjang kursus mmg muka kitorang jer yang sampai dulu, siap-siap makan lepas tu kelas tak bukak lagi dah tercongok depan tu...  apa lagi bergambar dulu la jawabnya 

 jom layan macam-macam aksi ada... :) pemandangan pagi mmg tip top dengan cahaya matahari yang memancar ke arah bunga-bunga yang segar mcm-mcm color ada nak bunga mana satu pilih jer...kan best kalau kat bawah ni pun bunga segar cam tu sejuk jer mata memandang








 







 


 

  
 







anti social hihii masing-masing mencari coverage... kat sini susah skit la nak dapat coverage tp ok la masih boleh update instagram, fb everyday tu kira ok la kan :)

 


day - 3

hari last ni mood masing-masing dah sampai rumah dah, rindu anak rindu husband semua... pagi tu aku call bella bila dia cakap "muahh" aku siap menitik air mata lagi rindu kat dia...






semua kepala sempoi-sempoi tangkap gambar bayang la lompat la apa la orang lain tengok jer la hihi... tapi korang mmg best kepala giler-giler tak la boring kan pegi kursus kira mcm berkursus sambil holiday 2 in 1 ... i like :)




 last but not least.... 

snap picture kat depan tempat kursus

horeyyyyy nak balik dah masing-masing rindu kat lakiiii :p




 

3 comments:

aIEn said...

kusus yg sngt2 BEST g kali ni...xpenah g kusus se BEST mcm ni tau =)

next year kt set g sama2 lg ok =)

yatt said...

hahaha janda baik janda baikkk... pengalam ni ainnn

lieyalatif said...

sumpah best! kecuali part mabuk muntah tu ajek ahahaahahaha....

next year jgn lupe kite gegar ashwal lagi wey hahhahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...