Followers

Tuesday, 5 January 2010

.:frenz gathering:.

aku ngan geng2 aku masa kat uitm dulu telah membuat gathering setelah bertahun2 tak jumpa... kitorang buat kat bukit merah laketown resort kitorang stay kat sana sehari je tu pun payah giler nak kumpulkan walaupun just ada 9 couple je... 

aku sebagai peangajur majlis pun dah pening kepala ngan mcm2 benda nak arrange ngan bilik yg last minit kena cancel tp apa pun kitorang sangat2 enjoy maklumla dah bertahun tak jumpa... tak de pe xtvt sgt masa kat sana memandagkan hujan sepanjang 2 hari tu kitorang wat bbq pun kat balcony je...
so layan je la gmbr2 kat bawah ni

us (aisyah, lynda, k.shida, are-u, fieza,me, sara, izan n ellyn)

us & family 

 

the gurls at the kitchen


 

me + aisyah son's n 

fiza + her kids (kalau korang perasan dia ni pemenang 3rd place Personaliti Pilihan Berita harian) 


 

 
k.shida + fieza


 
me + izan

  me + sara 

 

2 comments:

Ena said...

meriah nyer!!!... best laaa... suke lau ader gathering nie..:)

yatt said...

tu la ena best sgt2 mmg rindu giler masing2 kitorang tak tido pun giler betul balik tu dah la yati paling jauh sian hubby ngan ngantuk drive balik ke nilai.... demi kawan2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...