Followers

Thursday, 7 January 2010

.:kemana weekend ni:.

smlm aku pegi TV3 ambik tiket AJL dari cousin hubby... dia keje sana tetiba je call kitorang tanya nak pegi AJL tak... aku pun tnya hubby " best ke pegi AJL?? " sbb kat TV tu pun aku tak layan pun entah la aku ni mmg tak minat sangat nak tgk org nyanyi2 ni tp dah org bagi tiket free kan sebat je la.... tiket tu mmg free pun tp mmg susah nak dpt la... staff pun kena mintak2 baru dapat...
*
*
*
*
makanya dengan itu ahad ni aku melayan AJL secara live kat stadium putra.. nanti leh lambai2 mak kat kg hahaha mcm la omak den tgk......
excited??? tah la biasa2 je tp aku excited satu benda....... nak pakai baju apa ye??? mmmm kena cari baju baru ke???


2 comments:

Ena said...

wahhh... sonok nyer lau leh g tegk live kan!! yg pasti memg la harus memncari baju yg baru.. biar glemer gituw.. hiksss..

yatt said...

tak de la ena sajer2 ckp je mmg teringin nak beli baju tp baru je beli aritu ... smlm suarakan hasrat kat hubby dia dah ckp dah " baju lagi!!" alamatnya tak dpt la hehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...