Followers

Monday, 18 January 2010

.:gmbr aku masuk magazine:.

gmbr aku masuk magazine la korang..... ha cpt pegi beli... 

hahaha poyo je mcm la cover page... tak de la aritu member aku lieya soh aku antar gmbr aku ngan hubby email kat member dia yg keje kat majalah keluarga... aku pun antar la sajer2 antar ucapan anniversary skali... baru je antar tgk2 dah kuar plak utk majalah keluarga keluaran Februari 2010 ni skali ngan gmbr member aku lieya tu....


dalam majalah keluarga yg frontcover dia gmbr eja...



ni la gmbr aku hahaha kecik je tak la besar mana pun sajer je suka suki masuk gmbr pun tak tau nak antar yg mana main hentam je... lepas ni gmbr kitorang kat frontcover tu plak hahaha.... berangan je lebih...niway thanks lieya sbb ko gmbr aku yg tak glamer ni masuk magazine...

3 comments:

Ena said...

Owyh.. member ngan Lieya upernyer..sonok kk dpt tgk gambar lam magazine.. kenangan manis tu.. Tahniah la kan!.. :)

yatt said...

haah kitorang satu opis... sama2 PA kat KKM ni

☆ lieya latif ☆ said...

keh keh keh....glamer2.....comey korang laki bini.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...