Followers

Monday, 18 January 2010

.:Gala Nite dinner:.

seperti yg dijanjikan aku dah upload gmbr pegi dinner sabtu lepas yg diadakan di KLCC sabtu tu pagi2 buta hubby hantar aku pegi umah akak aku kat sungai buloh sbb aku dah janji ngan tukang makeup tu nak makeup kat sana aku lepak2 umah akak aku dalam kul 3.30 tu diyana dtg aku bagi alamat ngan direction terus dia jumpa rumah tak payah kol2 pun terkejut aku tetiba dah ketuk pintu bagi salam dah... aku baru je lepas mandi masa tu... so terus je la dia makeup aku 


sebelum makeup

dah makeup kalau nak tgk gmbr aku sblm dah selapas kat blog diyana tu pun ada gak... http://diyanashukormake-upartist.blogspot.com ni blog dia korang tgk k...... 

 

ni dah siap blow rambut... aku mmg tak nak sanggul ke apa saja nak bagi nmpk natural plus nak cover skit seksi baju tu kat bahagian bahu... aku suka dia makeup sbb nmpk mata aku tu mcm galak sgt... i loikeee

ni la hasil nya....


 




RED CARPET.... hahaha walaupun tak de carpet merah.. cuma de floor je.... ni gmbr sblm masuk ke ballroom... 

 
ni gmbr kat dalam ballroom... mcm biasa la dinner ni diorang serve chinese course mcm dinner2 lain... makanan dia sedap la tp tak makan bnyk pun aku sibuk bergambar je....





sangat2 enjoy tis dinner ...
*
ni je la gmbr yg mampu aku upload kan... tp gmbr lain-lain ada lagi kat FB aku  k 

2 comments:

Ena said...

wahhh cantekk nyerrr!!!.. mengancam sekali ngan color merah tu kan!!..

yatt said...

ena : hitam dah boring tak tau nak ambik baju color pe.. tu je yg terlintas.. huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...