Followers

Thursday, 14 April 2011

.:berbaloi ke?? :.

sapa pernah makan kat the humble chef ni??? sila angkat keyboard...

tolong-tolong ...aku teringin nak makan kat sini, 1st time tgk kwn aku pegi makan, pastu smlm ada review sikit pasal the humble chef ni kat  paper STAR.. terus google...gulppp!!! ~sambil telan air liur~












nampak cam menarik jer......dah la murah giler.... memangggg very the humble kan??

agak-agak berbaloi ke dari nilai pegi damansara semata-mata nak makan kat sini....

sapa2 yang penah makan kat sini leh tak bagi komen sedap ke?? teringin niii....
cehhhh....mcm de je org nak bg feedback kannn... hehe k larrr bubye....


~picture source from google~

13 comments:

NM02 said...

eh... murah ni... kalu murah camni, harus le bebaloi kot..

Mr. and Mrs. Mizan said...

berbaloi2.. rasa mcm nak gi jgk lah... sambil tu bley gak soping2 kat ikea..

yatt said...

NM02 : dari segi harga memang sangat berbaloi dari segi rasa la.. ok ke hehehe...

aja : kalau pasal sopink ko memang laju je kan.. heheh

Lady of Leisure said...

ni bebetul humble ni, n yet nampak sedap sangat2.. :)

mysha said...

maK aiii kak..jauhnyer.. tP bila TGKkan fOOd dia mCM beSH jer ek..

yatt said...

lady : kan... mmg humble betol ni..

sha : jauh2 pun akan kuredah kalau dah teringat sya...heheh

Fyda Rahim said...

ayoyoyo.. berbaloi yatt.. nk g ajak aku same. nk mkn jgk. cm beh je

yatt said...

fydd : mari2 kita bersedekah kepada chef yg sangat humble ni... :-)

Fairus Bin Mamat said...

kalau dah teringin sangat tu.. pegi ler..

~izan~ said...

wah..gmbr mcm menarik dan sedap..sedap kot hehe..teka je hehe... tp kalau sedap pastu murah,mmg kira bonus la hehe

deqlis said...

kat mana nie??

http://ellismelia.blogspot.com

yatt said...

deqlis : kat damansara dear :-)

Bellmikenzo said...

selalu jugak makan situ,paling suka cabonara n lamb pita...hehe!!!tapi kena datang awal sebab ramai giler orang tunggu :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...