Followers

Tuesday, 19 February 2013

.: bella dengan pool baru :.

 aritu belikan bella pool, walaupun dia tak leh duduk betul2 lagi tapi dia suka main air sangat mama nya ni tak sabar la nak tengok dia mandi dalam pool ni ha beli yang kecik jer pun kat toys r us baru RM29.90





balik tu aku terus ngepam benda alah tu, boleh tahan jugak poneknya sakit tangan menekan pump tu...si kecik ni pun sibuk sama la nak tolong pump... mcm kuat sangat la nak tiup tu...mama pun tak larat tiup okehhhh




sampai tersembam-sembam muka dalam tu haaa tak sabar nak masuk ke hapa nihh?



 
 bila dah pump tak bawak keluar lagi bagi dia main-main dalam tu kemain baik punya tempat landing kaki tu....




 kononnya nak belikan swimming suit dulu baru nak bagi dia mandi, mama dia la plak tak sabar nak masukkan dia dalam tu, masuk la tak pakai pape lak tu hahaha belasah la gambar pun 18sx haaa.. hehe


pic from my instagram...
do follow me on instagram "reasalsabila" :)



sambil mandi pun leh temenung...  dia meniarap dalam tu pun dah penuh dah, nanti besar skit mama beli yang lagi besar ye... kot2 leh jadi atlete mcm pandalela rinong lepas ni haha :p






No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...