Followers

Tuesday, 5 February 2013

.: food testing @ equestrian park putrajaya :.

dah lama blog ni tak post pasal JJCM kan...

semalam aku ikut budak opis pegi lunch kat mangiamo cafe, equestrian park, ni kira food testing la n nak booking tempat sekali sbb arini ada officially makan-makan kat situ


sblm makan tangkap gambar dulu, kuda betul tak hado, hujan sume kuda masuk kandang so kita tangkap gambar kuda batu ni huhu






 mee kari yang marveles... segala mak nenek ada dalam tu, kerang, udang, sotong, fish ball fish cake

price : RM9.50



 mee gorang mamak yang banyak giler + sedapppp

price : RM9.50


 cantonese fried keoyteow

price :RM9.50

ni yang aku makan nasi goreng magiamo special kot nama dia, lupa + air d'island coconut

price : nasi = RM11.50
air = RM7.50
kerabu mango = RM3.50







semua sedap n portion sangat besar, harga berpatutan ngan rasa n kuantiti..... mmg puas hati la makan kat sini ngan suasana yang tenang dan nyaman....

kalau rasa-rasa tak de idea nak makan kat mana leh la melencong ke sini, harga pun tak la mahal sangat

utk government staff ada less 15% ... worth it :)





3 comments:

MRS. K said...

penah makan buffet ramadhan kat sini sekali...

yatt said...

ooo ada buffet ramadhan gak ye? tak penah tau pun hehe

Zee Suhaini said...

wah..sume nampak sedap..harga just nice..tq for sharing

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...