Followers

Wednesday, 20 February 2013

.: padi house @ galeria Putrajaya :.


semalam time lunch pegi makan kat padi house galeria putrajaya dengan opismate, tak pernah mkn kat sini pun baru nak rasa

tempat dia cantik dan selesa



menu pun banyak jugak n harga ok la tak de la mahal sangat ada western, ada nasi-nasi n segala jenis noodles




pilih punya pilih, aku decide untuk makan ni, grill cheesy chicken kot nama dia... sedapppp tak muak walaupun ada cheese kat atas tu, ayam dia garing, n makan skali dengan mashed potato kat bawah ayam tu... mmg sedap la bagi aku 

harga RM17.90
air ambik soft drink jer RM3.50


rasa berbaloi la jugak makan kat sini, tak mahal sangat, sesuai ngan tempat dia dan makanan pun sedap lain kali boleh pegi lagi :)

4 comments:

Izzati Asyraf said...

dear i pernah tapau pavlova kat sana..sedap gile!hehe..

yatt said...

ooo yeke? kena try ni aritu tgk kek dia bnyk jugak tp tak perasan plak pavlova ada

Salmi Khairil said...

kena pergi..selalu lalu jer tak pernah singgah

yatt said...

salmi : sila singgah makanan dia sume sedap :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...