Followers

Tuesday, 19 February 2013

.: makan-makan kat Bumbu bali :.

jumaat lepas pegi makan-makan kat alamanda dgn officemate, tak tau dah nak makan kat mana last-last pilih makan kat bumbu desa, dah la 1st time makan sini terus blur tak tau nak pilih menu

aku penah la makan kat bumbu desa ni tp masa tu kat bandung, lain konsepnya dengan sini


antara menu yang ada di display kat kaunter ni... senang la kita nak tgk apa rupa paras makanan yang diorder maklumla nama nya kan pelik-pelik


 kitorang pegi bertiga so decide nak makan hidang ambik nasi n few lauk.... kitorang ambik talapia goreng, ayam cili ijo, daging dendeng ngan sayur cendawan, air aku ambik soda gembira

boleh tahan mahal gak makanan kat sini, total bil RM101 utk 3 org, boleh la nak rasa tapi bagi aku so so jer la tak de la sedap sangat aku rasa yang aku makan kat bandung lagi sedapp n sangat la murah mkn ngan hubby berdua tak sampai RM30 duit kita....



  ni gambar bumbu desa outlet bandung, sebelah rumah mode


  
 hubby pilih-pilih lauk

 

 siap ambik udang n cumi bakar lagi tu.... murah nak mamposss... 

ooo bila la nak pegi bandung lagi nihhh:)




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...