Followers

Friday, 25 October 2013

.:Bella's random photos:.



arini pagi2 datang gigih nak update blog.... banyak gak cerita tertangguh tak berupdate2 

arini tak de cerita jom layan random photo cik Bella ni  jer ye kikiki


bila mama cuti mmg rajin sangat la melayan si kecik nomei ni mandi pool seronok sangat sampai tak nak masuk cuti-cuti boleh la mama layan kalau weekdays balik pun dah dkt kul 7 kesian bella



budak ni kalau pegi makan kat luar skrg mmg tak de nya nak minum air dia dalam straw cup tu... air kitorang abes nak di cukainya... nasib baik boleh dipujuk2 letak air masak janji dalam cawan kaca tu n ada straw... minum mcm nikmat niii padahal air masak jer pun




weekend punya aktivity pagi2 papa dia rajin la bawak pegi breakfast mcd pun sekangkang kera jer dari rumah... balik dari breakfast semua membongkak tido balik kuikuiiii



jumpa snow cap ni... kemain berkenan dia plak nak pakai.... asyik suruh pakaikan jer papa dia cakap mcm topi ali baba bujang lapok




skrg bila orang sebut bismilah dia pun laju jer angkat tangan kadang2 tak abes lagi dah sapu muka amin dah... hihi



box simpan toys yg aku letak dalam playroom dia dah jadi tempat dia duduk plak abes jahanam box tu baru jer beli tak sampai 3 bulan... kena marah pandai plak buat muka chom cam tu...




ni kat rumah cousin hubby kat bukit mahkota... kemain suka membelasah car cousin dia... org tu tak de kat rumah... boleh la ko guna sesuka hati cuba kak min tu ada mmg tak dapat la bella... mintak papa belikan satu erkkk :)



gambar ni last monday masa bella ikut aku pegi opis... dia demam tak sampai hati nak tinggalkan dengan pengasuh, kbtln boss pun tak de, so bawak la dia pegi opis

sblm masuk opis papa bawak pegi breakfast kat P16 



kat opis mama teruja naik lif..... org dok atas tanah mmg mcm ni rupanya dapat naik lif skali skala.... :p


kat opis mama ken buli plak ngan opismate mama... sbbkan dia kecik opismate aku masukkan dia dalam box A4 ni.... dia pun redho jer dok dalam tu... siap petang tu mintak nak masuk lagi dlm tu... kikikiki sian anak mama jadi mangsa buli


ni gambar masa balik kg raya haji aritu... kemain tido mcm berenang dah... dia mmg pesen tido meniarap... sedap jer tengok dia tido cam tu.... dah kemana2 dah berpusing dari tilam asal.....




okeh tu jer gmbar utk kali ni.... nanti kiter update lagi k... bye :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...