Followers

Thursday, 3 October 2013

.: mommies day out @ ikea :.



last week kitorang kat opis pakat2 ambik cuti semata2 nak kuar pegi makan meatballs kat ikea.... nak outing togehter2 pun sama.... lepas antar anak masing-masing kat pengasuh kitorang gerak dari putrajaya pegi ikea dalam kul 9.00 sampai sana kul 10.30 orang mmg tak de sangat heaven nak menyopping




macam biasa posing-posing tu wajib la kan.... 




haih setiap kali tengok balik gambar ni kurus keding nya kaki aku.... tak suka... 

aku nak naikkan berat tapi tak tercapai2 gak.. makan dah banyak dah tak tau nak buat mcm mana lagi... kena dapatkan lagi 5.4kg untuk ideal weight.... lepas sebulan timbang naik 200gram jer... hoiiiiii camno nak capai 5kg niii





gambar kami....



 singgah makan meatballs sebelum meneruskan misi menyopping....

arghhh terliur dah tengok gambar meatballs ni...

 


hasil shoppingan..... 

yang kononnya tak nak  beli apa-apa tu... siap tak ambik trolley tuhhh ambik plastik bag jer,  skali kauuuuu!!! masing2 mengila kat dalam tu.... akhirnya cari trolley gak sbb tak larat nak angkut... 










best la skali-skali kuar mommies2 jer mcm ni masing2 sibuk beli barang anak jer...bila tgk balik.. angkat satu barang anak angkat satu barang anak...barang sendiri ada la satu jer kot.... bila dah jadi mak2 ni biasala brg anak didahulukan kan



tapi happy sangat lar bila balik tengok anak happy dengan apa yang kita beli..... 

it's priceless!!! :)





3 comments:

lizz said...

waa best nyer dapat menyoping ngan kenkawan lepas tu makn lak meat balll bestnyer...

lizz said...

waa best nyer dapat menyoping ngan kenkawan lepas tu makn lak meat balll bestnyer...

yatt said...

hahah tu la best skali skala outing ngan kwn2 nak menyopping pun senang tak de la hubby jeling2 kikikiki

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...