Followers

Wednesday, 2 October 2013

.: aquaria dengan voucher Groupon :.


masa aku pegi tu mmg ramai yang pakai voucher ni selain dari groupon ni ada jugak voucher living social mmg berbaloi la kan dari ko nak bayar sorang RM38 berdua dah RM76 jimat RM20 boleh isi duit minyak :) sapa nak bagi




last pegi sini aku dah lupa dah ni skrg dah ada anak sibuk plak la nak bagi anak tengok fish kan..

 so jom la layan2 gambar nak cerita pun semua org penah masuk sini kot....:)

*
*
*

ni gambar bella dalam kete masa otw tu.... 

tu mulut tu tengah sebut fishhh tu yg mcm tu tu...





kami







chenta hati


dalam tu papa dia je layan dia mama sibuk snap2 picture tau2 dia dah cabut abes tocang dia... cari mmg tak jumpa la dlm tu dgn gelap n org ramai nya... tgk rambut dia dah jd mcm apa dah....redho jer mak ko ni Bella... 




ni challenge yang orang dok dengan shark tu....









picture sebelum keluar bnyk giler picture actually malas nak letak :)  

nak tgk follow instagram kiter ye hihi... @reasalsabila



sib baik si kecik ni nak dok dalam stroller ada la kejap2 je kitorang bagi dia jalan dalam tu ramai org so better bawak stoller in case anak korang letih or korang tak mampu nak handle dia berlari sakan korang dah ada penyelamat :)



gambar ni tak sabar dah nak makan kitorang singgah mkn kat luar tu je pun kat kenny rogers... 




mama n Bella



ok tu jer gambar

puas hati la jugak bawak Bella pegi sini... sbb dia mmg suka tgk binatang... nanti plan nak bawak pegi zoo plak.. :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...