Followers

Tuesday, 29 October 2013

.: jjcm ~ warung bunian :.

hari sabtu aritu warung bunian ni masuk dalam JJCM kan.. org-org putrajaya mmg biasa la makan kat sini sebab dekat jer dari putrajaya... aku biasa breakfastkat sini

yg best breakfast kat sini sbb nasi lemak telur bungkus dia... unik lar... tempat lain tak jumpa lagi yang buat nasi lemak cam ni

pagi-pagi ada roti canai jugak

ni gambar dari instagram aku






ni menu lunch masa aku pegi semalam

ketam masak lemak, ayam goreng berempah, sayur kobis goreng, ikan goreng sambal kicap



tp lunch dia mmg menarik n berbaloi bagi aku RM14 jer per pax... ngan lauk yg menarik... memang tertarik... sila la cuba :)

3 comments:

NM03 said...

glup glup gluppppppp!!!






ahhhhhh sedap2 belaka

misskirokuza said...

yat!!
kat mane ni bg la tau lokasi sebenar senang nk tuju :) plssssss

Haslindayati Hisamudin said...

tgk gps ye susah nak terangkan :)saya ni buta jalan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...