Followers

Monday, 1 August 2011

.: sogo member's sale? erkk!! pengsann :.


 ni cerita pasal Sogo member's sale jumaat lepas

tak pasal-pasal aku pun terjebak sama dalam sale ni.. aku bukan member's pun asalnya.. tetiba khamis petang tu otw balik keje geng-geng uitm aku msg ajak join diorang... aku ni bukan la pikir sebabkan sale tu teruja sangat 

tapi memandangkan dah lama tak jumpa geng2 aku masa kat uitm ni yang buat aku rasa nak ponteng je keje... yela bukan senang nak jumpa  sorang keje kat PWTC, sorang keje kat UPSI aku lak kat putrajaya.... 

pastu terus msg boss ckp nak cuti, dia pulak kebetulan memang cuti jumaat tu... so tak risau sangat nak tinggal opis.... naseb baik dia bagi....

berjimba ramba la kitorang.... hehe tak pegi mana pun just dok dalam sogo je tu pun dah sampai ke petang.... aku naik train je hubby antar kat stesen sri petaling, naik terus sampai sogo... senang... 

tak pasal2 aku pun terpaksa jadi member's memandangkan nak masuk tak de kad... yg sorang tu dah terlepas dah masuk dia memang member's pun

aku la tercangak bangak ngan ezan tak leh nak masuk sudahnya aku di poww oleh ezan soh register as a member's tak pe la ok gak kan.... aku selama ni tak de kad sogo sbb aku rasa kat situ biasa org sopink baju anak jer... aku ni nak sopink pe??

tp dapat gak la merembat baju Polo sehelai ngan Somerset Bay sehelai... jadi la 

lagipun leh pakai pi holiday nanti... :)










  asal muka kita bulat sangat ni ezan?? kena diet niii.... PASTI.... 

psssttt... nak citer masa nak beli baju tu kan, berangan nak pakai size S ngan size 3 la konon kan... tak sedar diri dah bulatt.. tp naseb baik still boleh pakai M size for Polo shirt n 5 size for somerset bay ingatkan dah kena pakai L size dah.. mau menanges tak berlagu aku kalau kena ambik size L hihi...






yang ni sorang lagi member aku yg aku jumpa kat Sogo tapi tak sempat pun tangkap gambar sebab dia bersopink sakan baju anak-anak teruna dia... langsung tak smpt nak buat pe...

tapi best sangat dapat jumpa korang.... walaupun kejap je... sempat gak la bergelak ketawa... hehe... lepas ni kalau de sogo sale lagi kita jumpa tau... love u so much hehe 

2 comments:

~izan~ said...

ya ampunn yatt,ramai giler org..izan g jugak sogo ari tu tp time tu hari bekerja..so tak berapa nak ramai..ada jugak sale tp maybe tak sehebat ini...

kalau izan,rasanya tak snggup nk q tp kalau dah mmg nk beli n berhajat sgt2 kena sanggupkan aje hehe

yatt said...

tu la mslha nak membayar tu yg tak sanggup tu.. luckly kitorang pandai mencelah n cari kaunter yg pendek2... hehe tak la beratur lama sangat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...