Followers

Tuesday, 9 August 2011

.: matta fair di bulan puasa :.

korang rajin tak pegi matta fair?? aku ni rajin la jugak ngan hubby since kawen... nak kata beli pakej sangat tu tak la tapi matta fair awal tahun aritu ada gak terbeli pakej holiday..kat sini murah2 skit..

yg iye nyer suka2 tengok kalau de yg berkenan kitorang beli kalau tak sajer2 pegi je la....

yang malas nyer sebab orang ramai sangat nauzubillah.... kalau bawak anak2 kecik memang aku surrender la nak pegi kan... tp sebabkan kitorang dua org je boleh la pegi....

tapi kali ni matta fair di bulan puasa pulakkkkk.... ko mampu???? tak sanggup la pulak kan... walaupun aku de plan mcm nak cari holiday pakej.... mcm tak terdaya la pulak nak pegi bulan2 puasa ni kan.. sedangkan tak puasa pun mcm nak pengsan berhimpit di sinun.....






kali ni matta fair siap buat special hall lagi untuk newlyweds dengan special packages for honeymoon... sapa yg baru2 kawen tu leh la pegi cari honeymoon pakej..


 agaknya kali ni kurang org sikit kot sebab orang melayu tak ramai... yeke?
tah2 gigih gak pegi kan? 

tak de rezeki la nampaknya nak pegi matta fair kali ni... tahun depan la pulak kann....

10 comments:

pnsusu said...

su bercita-cita nak gie..tp tgk kemampuan kaki he he he

Shinnaz Ahmad Rasid said...

kita tak pernah beli under matta fair. selalu beli asing-asing. memang murah sggttt...sgttt ke? hehe. tq ;)

yatt said...

murah la jugak shinnaz.. kalau rajin tengok semua n compare2... :)

yatt said...

su : tu la kalau rajin leh je.. tak de hal :)

...sWeeT uMi... said...

bagus nye...tp cam tak kena masa lak...puasa...tak dpt lah huhuhu

lieyalatif said...

fuh mmg besar dogaan kalo nak gi time2 pose nie.....huhuhu....

yatt said...

k.ima : tu la psal.. tak mampu den

lieya : tu la lia sedangkan tak puasa pun penat giler ni kan pulak time puasa

WuMing said...

Fuh.. kat PWTC....

~izan~ said...

izan tak bley beli pakej2 time matta ni sbb asben jenis cuti takde jadual..semua tak dpt nk plan.takot je dia takde bila smpai masa huhu...

yatt nk g mana plak lps ni? =)

yatt said...

izan : tak tau lagi la izan sajer je gedik hahah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...