Followers

Wednesday, 10 August 2011

.: tutti frutti :.

semalam pegi giant tetiba ternampak tutti frutti opening soon kat Nilai ni... terus jerit kat hubby eiiii bestnyer... padahal rasa pun tak pernah... hahaha kesian kat aku kan??

setiap kali nak pegi mesti tak jadi je.... lepas ni dah bukak kat nilai ok la dekat skitkan.... daripada nak ke bangi tu jauh la pulak semata-mata nak makan tutti frutti ni




ok lar skrg macam-macam dah bukak kat area giant Nilai ni... tak de la kitorang yang duduk kat pinggir-pinggir KL dan selangor ni TERPINGGIR sangat... :)

9 comments:

MRS. K said...

dah nak bukak eh? last pegi giant ahad minggu lepas kot! hehe..

dah pindah putrajaya ni, sebulan sekali baru pi nilai kutip sewa umah. heheh

Kendra Bing said...

Discover blogs, pics and videos you otherwise wouldn't have at http://kendrabing.com. Or submit your blog postings to be part of the big collection.

Nava Krishnan said...

Looks like Nilai is growing with many places to explore. I do go to Nilai sometimes as my hubby's office is here.

I quite like the food at Restaurant Al Salam, the one opposite the McDonalds.

lieyalatif said...

aku pun lum penah rase lagi kooo...nak pegi tapi tak pegi....best ar dah ade kat nilai pasni....

...sWeeT uMi... said...

akk pun lum pernah rasa...dgr kata sedap yumyum...pasni mesti ada entry pasal ni kn,x sabo tul hihihi

Fyda Rahim said...

ahhaha. aku pon x gi lgi.. men toguk air liur je tiap kli kte nk g.. sudahnye.. jadi jakun bile tgk tutti frutti. haha

yatt said...

mrs k : blom.. baru nak bukak.. nanti dtg kutip duit sewa leh la singgah :)

Nava : ooo i'm not a fan of nasi kandar but i love tosei there..

yatt said...

k.ima : tu la kak dah dkt kena try jugak

lieya : kan ko dtg sini tgk umah leh singgah :)

fydd : aku pun jakun jugakkk haha

Norah said...

kat penang pun dah bukak tp aku x penah try pun lg.. huhu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...