Followers

Thursday, 4 August 2011

.: Ramadhan ke-3 Buffet @ PICC Putrajaya :.

arini nak cerita ceriti pasal kitorang satu unit kat opis.. pegi berbuka puasa kat PICC..

memang dah plan nak pegi tp lambat lagi la kononnya .... tp semalam tiba2 je pagi tu decide nak berbuka smlm jugak sebab nanti kalau tangguh-tangguh kang tak jadi plan kan.... 

kebetulan aku bukak FB PICC tengok dia tengah buat promotion utk 3 hari jer sorang RM44 normal price RM55 bincang punya bincang kitorang pun pegi la petang tu...








sebelum masuk makan...

   








antara makanan yang kitorang ambik
 

 

 








sorry la gambar blur skit....  dah kata pun tak plan memang aku tak hangkut la camera aku kan.... jadi la janji de gambar...

boleh tahan la makan kat sini aku rasa ada la dekat dekat or lebih dari 100 menu selain dari makanan buffet kat dalam tu kat sini ada 13 Hawker's stall....  ada western, bakar-bakar counter, Mandhi Lahem, Eden Famous Dim Sum mcm-mcm lagi la serius memang kenyang giler... sampai aku tak sahur pagi tadi.. tp tetap setia bangun temankan hubby sahur... sambil minum air.... :)



 last but not least... bergambar ramai-ramai sebelum balik tapi gambar aku tak de sebab hubby ambik awal... tak sempat nak bergambar ramai-ramai tp tak pe la dapat makan beramai-ramai pun dah best sangat... :) next time leh buat lagi.. hihi

16 comments:

lieyalatif said...

bestnye yatt!! dari nak gi jauh2, baik gi sini kan.....boleh la nanti aku ajak laki aku....senang sikit kalo dekat2 ni nak angkut budak2 nie....

mysha said...

aKAk......syiokkkknyewww

kak, variety sggh makanan nyer.... tp yg paling tak tahan chaiRman kat meja makan tu hehehehe...

...sWeeT uMi... said...

waaaa best best...jd gak korang wat bebuka unit ni yeh...menu pun leh tahan byk tu...yg penting dekat je nak g sana kan (^_^)

Fyda Rahim said...

best ye yatt.. aku igt nk bkk family aku buka pose kt sini..

Shima Md. Zahar said...

sangat menakjubkan... bestt. bestt..

Shima Md. Zahar said...

sangat menakjubkan... bestt. bestt..

yatt said...

lia : kannn senang dokat pun dokat... hehe dah selamat dah pun kitorang makan...

sha : chairman harus ada.... chairman tu sponsor half tu sha... harus jadi chairman

yatt said...

k .ima : jadi mesti jadi punya... kikiki


fydd : mmm bawak pi tmpt lain la... hiihi.. marriot2..

yatt said...

k.shima : memang best kak nak merasa yg iye nyer ..sementara de boss sporting ni kan.. kita belasah la buat aktiviti pe nak buat.... next aktiviti family day againnn jommmm....

DaZzlingLilLy said...

ni pegi satu office ker?..bestnya makan ramai2..

yatt said...

lily : tak.. satu unit jer lily.. unit i ni kecik jer.. 15org jer...

WuMing said...

Wahh!! klasss gitu.. Memang lazimnya bulan posa Hotel-hotel akan buat offer Buffet untuk berbuka...
Yang bukan islam pun join lah 2 kaki

yatt said...

wuming : sekali sekala Wuming.. tu la smlm pun ada jugak yg bukan muslim join..

~izan~ said...

meriah btol tu mkn ramai2 n makanan pun nmpk best2..mesti mcm nak rasa semua hihi...

yatt said...

izan : bukan mcm nak rasa semua, memang rasa semua pun... hahaha kenyang sampai esok nyer.. kikiki

WuMing said...

Yatt.... tak ada Entri baru ker..


Saja tanya... masuk sini...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...