Followers

Monday, 4 April 2011

.:BBQ & Steamboat @ Moven Peak:.

as usual larr entry makan-makan dan makan wajib setiap minggu dalam blog aku ni

kali aku bawak korang makan-makan kat moven peak..hehe

malam tu kitorang dinner BBQ steamboat kat sini


RM32.80 ++ (per person)




BBQ grill




sebelah tu tomyam steamboat






gambar tuan punya blog yang kelabu asap ni menyelit la jugak.... ni la jadinya kalau malas nak mengangkut kamera, sudahnya snap pakai hp je..

makan kat sini memang terbaekk....choice banyak giler, macam kat flaming ngan red wok tu tak bnyk choice sangat makanan dia... kat sini sume ada nak sushi pun ada hehe... best sangat berbaloi2...sampai tak larat nak makan la 
 

11 comments:

sizuka[Izzati] said...

whoahhhhhh sedapnya yum yum yum~

mama fieza said...

ye la... haram nak halo aku pun.... tak per tak per...

yatt said...

fieza : ko cuba check phone ko aku de call ke tak??

yatt said...

izzati : mmg sedap... u shud try

anzalna said...

oiii... haram tak bawak aku!! lepas singgah sg buluh..singgah la Tg malim amik aku..bwk pi sana.... tuuuu aku nampak lamb...

yatt said...

anzalna : arrghhh sudah la kau.. kan tak makan kat luar..hehe

saya_arief said...

sungguh sedap..
:D

my everything said...

kakyati ni kat mane huhu sian aku ketinggalan zaman huhu ce kabo ce kabo kat mane ni ????

Nava Krishnan said...

lovely food and plenty to taste too.

~izan~ said...

alamak,makanan lagi...tgk sana sini blog byk makanan..lapar2 mlm2 ni.dh la menarik yg amat bbq itu..amik baldi jap hehe

yatt said...

ana : MP ni kan kat greentown ana oiiii....
saya arief : terbaekkk
nava : u shud try tis :-) worth it
izan : hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...