Followers

Thursday, 21 April 2011

.:sakit kaki:.

arini bangun pagi sakit kaki jalan pun dah terencot-encot dah ni..... sakit giler... kaki masuk angin kot hehehe pernah dengar ke kaki masuk angin???... 
 

aku pun tak sure kenapa ke aku sorang je macam ni... kaki aku tak leh terdedah ngan keadaan sejuk sangat malam tadi kan hujan pastu tido tak pakai selimut / stokin sebab lupa dah ngantuk sangat... biasa nya kalau hujan aku pakai stokin... sudahnya pagi ni sakit giler... datang opis lak aircond kaki dah sejuk nak mampos dah ni.... tangan semua tak sejuk... sejuk kat kaki je..... sakit giler okehhhh..... nak jalan pun susah... 
 

kan best kalau kat opis ada spa... agak2 nak urut... turun pi spa.. agak2 nak buat pedicure, manicure pi spa..... aaaaa HEAVEN..... 




"boss kalau ada pape cari saya kat spa ye"   hehehe...boleh?? kuar ayat cam tu kat boss.... mampossss... 
 *
 *
sakitttttt :-(

15 comments:

~izan~ said...

hehe,tak tahan baca yg soh boss cari kat spa..mmg best tahap gaban la kalau opis ada spa kan.. =D

pernah dgr gak kaki masuk angin..kira mcm bisa2 gitu kalau nk pijak2.tp org pnggil urat tu masuk angin,ntah la ek,ye kot gitu istilahnya..

moga cepat sembuh..senang sket nk berjalan sana sini wat keje.. slmt keje =D

NM02 said...

uishhh... tgh skit camni, dapat urut sodap kan

cik cakcibo said...

memagn sedap giler dpt buat reflexsologi.. aip betul ke eja tu... aku tapak kaki tak la pernah sakit kalu ujan.. cramp tu ada lah..

sejuk2!! ko masa zaman study lagi mcm tu kan !!

yatt said...

izan : kan?? best nyer kalau disediakan spa kat opis nak2 lagi free lagi best kuikui...

NM02 : heaven kan...urut lak satu badan mau lepas tu sedap je tido...

anzalna : tu la...since study lagi... sakit ni wei.. bila la hari nak panas... mesti ok balik kaki aku

ATZ HOMESTAY said...

ciann dier..suruh ler cik abe tu urut2 skett...huhuu

Fyda Rahim said...

yatt: jum gi spa kat bwh.. haha =p

yatt said...

ATZ : tu la rasa nak bawak cik abe pi opis leh urutkan kaki hhuhu

fyda : sengal

Umiey said...

alangkah nikmatnya klau kt opis ada spa...huhuhuhu

yatt said...

umiey : kan ummi best nyer urut2 kaki

Shima Md. Zahar said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Shima Md. Zahar said...

yatt..
kah..kah..kah..kah..
kannnn.. i pun like....
tapi hagak-hagak ler,nak suh boss cari kat spa... kannnnnn.. hikhikhikhik

yatt said...

k.shima : kannn...mau penuh semua org lepak sini tak jadi keje la pulak
hihi

akutetapaku.com said...

singgah di sini smbil baca n3...

singgah2 la disini
dan boring2 kite bergelanggang santai d sini..

http://akutetapaku85.blogspot.com/

Miecyber said...

Semuga segera pulih....

Projek Pintar MAS

wani said...

Encik. Saya dari brunei. Saya mengalami perihal yg sama. Kaki tidak dpt terdedah dgn sejuk. Misalnya melihat wyg yg agak lama. Shopping di kedai yg berhawa dingin dgn lama. Amatlah skit. Smpai sekarang saya belum dapat jawapan kenapa.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...