Followers

Friday, 1 April 2011

.:cameron highland lagi -finale:.

hari ni aku cuti nak balik perak esok ada reunion la pulak...

sebelum tu tinggalkan korang dengan entry autopublish ni dulu.... enrty pasal cameron yang tak  abes-abes lagi..ngehngehngeh


misi nak makan aiskerim strawberry tak tercapai lagi ni... sebab tak jumpa kedai yang memuaskan hati..... nak makan pun kena ambik feel gak wei....atas bukit ke baru feel....kan???

lepas check-out tu pegi la mencari tempat nak mkn aiskerim nyer








~posing dalam bilik dulu pape pun~ 


hari sampai tu, dah pegi dah kat rajoo's stoberi farm kot nama dia... tp tak menepati citarasa aku la nak menikmati aiskerim kat situ....memang dia atas bukit, tapi suasana dia tu.. meja ada la 5, 6 buah je...coiiiiii!!! nak menikmati pun tak de feel....
dah la sampai2 sume org pandang kitorang... tak sukaa sungguh aku... terus ajak hubby masuk kete balik... tak jadi nak makan....

pastu esoknya jumpa lak kedai yg stoberi moment tu, pun tak nak gak, sebab dalam kedai, bukan atas bukit, tak de angin2 sejuk sepoi-sepoi bahasa.... adoiiii gedik kan? nasib baik la hubby layan je.... 

terus kitorang pegi kat ladang stoberi yang leh petik-petik tu... ni memang betul-betul atas bukit nak naik pun dah macam 90 darjah dah... haaa ambek koooo nak sangat kannnnn... atas bukit.....

       











muka budak terujaaa dapat makan aiskerimmm (budak ke?)




 stoberi sundae anyone??? 

haaa ni baru betul menikmati asikerim didalam ladang strawberryyy....atas bukit, angin sejuk bukan sepoi-sepoi bahasa lagi dah.. menyepak pipi okehhh... nyaman je...terbaeeekkkk






lepas makan aiskerim tu, terus gerak balik nak singgah ladang teh bharat lagi...

smlm tak puas hati tak dapat turun tangkap gambar kat bawah.... just makan kat cafe atas tu je.... so hari ni bergambar habes-habesan dengan pokok tea























 best je kat sini saujana mata memandang..... hijau je kan...... arghhh bestnyer sejuk je... nak je dok cameron ni lelama....





tapi sayang gambar berdua tak de... hubby tak bawak tripod dan tak nak mintak orang tangkapkan gambar kitorang .... sedey tauuuuuu... hihihihi :-)



haaa ambek ko tak payah timbang-timbang gigit je terus dari pokok tengokk ilang dah sebijik.....ngehngeh...

okeh citer cameron dah abis dah... legaaaa heheheh

5 comments:

mysha said...

caNteK kak scenery nyER..

eh kAK yaNg ari tu Masa tunGGu bAS tu pe nAMa teMpatnyer ek??aKAk ke saPe ke yang caRI iCe creAM strawbery nih.. lupa la pulak..

cakcibo said...

haaaaaaaaa... gambar kat n3 ni..cantik2 balako lah... walllahhh... ole!

yatt said...

sya : takde la bukan akak kot heheh tp ingat kat jagung sya yg akak rasa tu sedap giler ..kita tunggu bas kat kea farm

cakcibo : sbb hijau kat ladang teh tu

~izan~ said...

comel la suar tu..sweet je tgk yatt pakai..nampak ceria =D

yatt said...

izan : suasana kat cameron tu yg buat nmpk ceria izan :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...