Followers

Monday, 25 April 2011

.: celebrated our 3rd anniversary @ haven:.

 anniversary kitorang actually hari ni, tp kitorang dah celebrate 2 days early which is on saturday nite aritu...

 hubby aku ni bukan la jenis yang romantik sangat dia biasa2 je, memang tak pandai sangat la nak buat surprise2 bagai.. tapi kali ni entah apa mimpi nye sabtu pagi tu dia ckp kat aku nak bawak aku pg dinner kat somewhere malam tu..

hubby ckp mulai tahun ni no more hadiah on anniversary, memandangkan we both memang suka makan, so we decide to go makan-makan at special place on our day... hadiah cuma on birthday sajorkkk...

malam tu hubby bawak aku makan kat Haven, Look Out Point 
aku pun memang tak pernah makan kat sini, biasanya anniversary dia bawak makan kat Nailis Place kat sentul, tempat 1st time dia belanja aku makan masa bercintan cintun dulu..tapi kali ni lain skit bila dia siap buat reservation untuk 'romantic dinner' for 2 of us... biar betulllll!!! HAHA terkejut aku....




 

 bersiap-siapan untuk keluar



table kitorang yang dah direserved, besttt sangat sebab memang betul2 menghadap pemandangan KL








appertizer



soups
















mains - choice of lamb chop, chicken chop, and salmon grill



 












menikmati pemandangan KL  :-)



dessert


  
haaa yg ni pun dessert jugak... hehe




 full view from our table




 beauty n the beast.... HAHA... 

ampun hubby!! mampos tak cium bau sorgaaaa aku kang... :-p



so...for those yang tak de idea lagi nak sambut anniversary kat mana.. sila klik sini
jenguk-jenguk la website Haven.. serius besttt


16 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

happy 3rd annivesary dear. Wish all the best to u n hubs ;)

yatt said...

shinnaz : thanks dear

Umiey said...

as salam yat, hepi anniversary ok..hope bahagia hingga akhir hayat dan dimurahkan rezeki..amin..kim salam kt kwn2 opis ye..

Azueriena Norash said...

dah lama teringin nak makan2 kat sini...tapi tu lerr....x kesampaian hajatnyaaa...besttkan view dier....

su su said...

happy anniversary.......semoga happy sokmo yaaa..

PUANSTOBERI said...

happy anniversary ye Yatt.
Last year pun kiterang celebrate anniv cum my bufday kat sini gak. bes.. sbb view cantik banget.. mmg tpt romantik la.. hikss :)

yatt said...

umiey : tq umiey..insyallah
azue : haa jgn lupa JJCM kat sini plak :-)
su su : thanks dear

Puan stoberi : tqvm.. best kan kat sini :-)

~izan~ said...

slmt ulangtahun yatt...semoga sentiasa dilindungiNya dan berbahagia selalu...

mmg takde idea nk celeb kat mana sebab tuan bdn satu lg takde ni hehe...

WuMing said...

Tahniah kerana dapat"Hubby" yang penyayang dan caring...Makan dua orang saja mana syok... Buatlah party besar-besaran... Boleh join...

yatt said...

wuming : next time i buat party.. i'll invite u.. k

ekin mahmud said...

wah..dah kurus lah wan..
hehehe..congrat ye
dah 3 tahun ulangtahun
semoga bahagia ke akhir hayat yatt

yatt said...

ekin : hahah kurus ke? kalau dia dengar kembang la dia... heheh niway thanks 4 the wishes :-)

DaZzlingLilLy said...

wah bestnya view kat sana

WuMing said...

Wahh...Trima Kasih... ni yang best ni... kasi kau awal.. boleh diet dulu sebelum pergi... Kih..Kih...

yatt said...

lily : tu la i pun tak pernah tau de view best kat situ hehe

wuming : puasa satu hari ye...:-p

Shahrul helmi said...

Sy dah pnh pegi sni for celebrate anniversary berdua.. cadang nye nanti 1 hari nak dtg lg sambut bertiga plak klu ada rezki.. tp syg nya disaat kami sdh btiga restoran nih plak dah tutup... dgr kabar harga sewa naik mahal sgt.. xde rezki lah nak bwa puteri sulung kami bsama mkn kat sni.. hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...