Followers

Tuesday, 12 April 2011

.:Facebook semakin sengal:.



ni bukan ketahap sengal dah... dah giler dah FB aku ni.... aku pelik sekarang ni kan kat FB tetiba je keluar page-page yang jangan kata bukak, tengok sipi-sipi pun aku langsung tak pernah.... tetiba aku dah like page tu.... HELOOOO bila masa???




pastu aku punya friend yang tak berapa nak hadoo tu ada la dalam 400 aritu semalam aku check dah jadi 429 apa kejadahnya... bila masa pulak aku de add sesuka suki, dan aku tak penah lak setting auto approve ke hapa ke..tetiba je la ada la pulak indon mana tah msg inbox "terimas ya kerana approvekan saya, saya amat berbesar hati"... ooohhh peheeleesss!!!

korang nyer Facebook pun mcm tu ke??? ke aku nyer je yang jadi gelong tak tentu hala mcm ni???

aiyakkkk!!! wat to do haaa???

8 comments:

AizA said...

hahaha.. ciannya.... nasib baik FB x sesengal dgn sy... hoohoohoho

LaDy DrEaM's... said...

I'm licky coz tak der lak kena cam tuh... Apa2 pun slow2 cari solution k...

Jom follow blog saya pula kongsi cerita2 menarik... keep in touch...

yatt said...

aiza & lady : tu la kena cari jalan penyelesaian nih..:-)

mysha said...

akaK sHa pUnye tak jaDI lak gItu tP sHa pun daH boSAN ar ngaN fB nih kak..boRIng AR....

yatt said...

sha : haha akak pun dah boring gak ni... jom kita bako je..huhu

Miecyber said...

Ada hantu Kak Limah kot?

Tenaga Turbin Angin di Uruguay

anzalna said...

betuiii... aku setuju yati... kita bako jerr...hahahah...

FB ni ..byk menyusahkan lagi dr penyenangkan..

yatt said...

miecyber: hahaha... yekot
izan : kan.... boring giler la FB skrg

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...